Várjuk Önt és kedves családját a Max Optikában!

 

Gyermekeink szeme világa mindannyiunk felelőssége. A gyermekek szemlencséje születéskor tökéletesen tiszta, így a káros sugarak is könnyebben jutnak el a retináig.

 

Az UV és az ibolyakék sugarak sejtszinten károsodásokat okoznak és hosszútávon megbetegedésekhez, látásromláshoz, időskorban vaksághoz is vezethetnek. (Időskori maculadegeneráció)

 

Optikánkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekszemvizsgálatokra. Már fiatal korban fontos a fénytörési hibák kiszűrése, korrigálása, annak érdekében, hogy gyermekeink tökéletes látásélességgel élvezhessék és magukba szívhassák a környezeti ingereket. 

 

Sok szülő az iskoláskor kezdetekor, a tanárok felhívásakor szembesül azzal, hogy gyermekének szemüvegre van szüksége. A megfelelő keret kiválasztása sem egyszerű feladat, hiszen a játék közben sem zavarhatja semmi gyermekeinket, illetve a szemüvegviselés tudata is válthat ki ellenállást a fiatalokból.

 

Üzletünkben nagy választékban találnak divatos, színes gyermekkereteket, melyek ellenállnak az intenzív igénybevételnek, és színes kiegészítői a gyermekek ruhatárának is.

 

Az általunk kínált szemüveglencsék teljeskörű védelmet biztosítanak a káros UV sugarak és az ibolyakék sugárzás ellen is, melyre nagy szükség van, hiszen az osztálytermek világítása gyakran hidegfény (neon) és a természetes fény is károsíthatja gyermekünk szemét.

 

Max Optika